dimecres, 22 de gener del 2014

Seguiment del Robot I

Passades les vacances de nadal i quan ja s'apropen les dates de l'inici de la competició. El nostre equip està pràcticament llest per afrontar-la.


Vam veure en el seu dia, que hi havia hagut canvis respecte a la normativa del any anterior. Un dels més importants és la introducció d'un NXT amb 4 entrades de motors. Tot i així, el nostre equip ha utilitzat el NXT de la fase de competició del any anterior (3 entrades) i no ha suposat cap problema per afrontar les missions del taulell. De fet, durant la nostra trajectòria no hem tingut cap problema i tampoc n'hem detectat en els manuals o en la informació sobre el taulell.

Bé, ja saben que per qualsevol dubte o problema poden contactar amb nosaltres i intentarem col·laborar en tot el que estigui en les nostres mans.

2 comentaris:

  1. Per quin motiu s'ha introduit un NXT amb 4 entrades de motors?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, el motiu no el sabem però el que està clar és que el fet d'incorporar una nova entrada de motor al NXT et dóna una major possibilitat de que el robot respongui amb major eficiencia davant les missions ja que et permetrà més moviments.

      Elimina